Rullgräs – Gräsmatta på rulle

Rullgräs  – När du behöver ny gräsmatta

Hos Turfman köper du färdigt gräs av högsta kvalitet! Gräs på rulle eller rullgräs gör att du har din gräsmatta klar direkt. Våra rullar är perfekta för dig som gör det själv. Vårt rullgräs är tåligt och ger dig en användbar och snygg gräsmatta.

Rullgräs mellan mars/april fram till december

Vi levererar gräs på rulle direkt hem till dig med hjälp av våra egna bilar. Rullgräs kan levereras mellan Mars/april fram till December. Vår fröblandning är av högsta kvalitet och så ren från oönskade vilda gräsarter vi kan få. Odlingarna sker på friland så därför kan vi aldrig garantera en 100% ogräsfri gräsmatta. Men vi gör allt vi kan för att hålla den så fri från oönskade gräsarter som möjligt.

gräsmatta på rulle

Färdig gräsmatta av högsta kvalite

Många tycker att det är tidsödande att så sin gräsmatta och sedan se den växa upp, långsamt, långsamt, millimeter för millimeter. (Om den nu ens kommer upp något alls.) Men tänk, vi på Turfman älskar det. Vill du blåsa nytt liv i en gammal uppvuxen trädgård eller skapa grönt liv i jordytan utanför nybygget, så kan du med gott samvete överlämna sånings arbetet till oss. Nöjet med att rulla ut den nya gräsmattan i ditt trädgårdsrum vill vi inte ta ifrån dig.

färdig gräsmatta

Leverans av rullgräs

Gräs är en färskvara, som vi skördar och levererar i samråd med dig. Ring och beställ, så har du gräset inom en vecka. Behöver du mindre kvantiteter så kan du beställa och hämta upp det vid någon av våra depåer i Halmstad, Ängelholm eller Ystad.

rullgräs

Rullgräs pris

Kontakta oss så får du ett snabbt pris för ditt objekt eller en aktuell prislista. Du kan alltid ringa oss om du har några frågor eller så kan du spana in våra ”vanliga frågor”.

Anlägga gräsmatta

Markarbetet är grunden för ett bra resultat. Vid behov görs dränering, bearbetning och jordförbättring i god tid före läggningen. Jorden skall vara väl bearbetad, gärna 10- 15 cm djupt och ytplanerad. Tyngre lerjord bör förbättras genom att fräsa i sand. Sandjordar förbättras med torv. Ett mycket grovt riktvärde är 3-5 cm sand resp. 5-6 cm torv. Gödsling och kalkning skall helst göras efter analys. Läs mer om hur ni anlägger gräsmattan här.

Anlägga färdig gräsmatta

Köp rullgräs och få snabbt resultat

Köp Gräsmatta hos oss och få ett snabbt, grönt och färdigt resultat i din trädgård. Vi levererar olika sorters gräsmatta av högsta kvalitet.